Basisschool De Springbeek - Venlo
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Wordt uw zoon/dochter vier jaar in schooljaar 2022-2023? Dan kunt u  gaan vooraanmelden op een school naar uw keuze!

Binnen de gemeente Venlo organiseren we samen met de andere scholen jaarlijks informatiemomenten waarop ouders van potentiële nieuwe leerlingen voor het nieuwe schooljaar informatie krijgen en zich kunnen oriënteren op welke school hun kind(eren) het best onderwijs zouden kunnen volgen.

 

INFORMATIEMOMENT

Helaas... door alle maatregelen rondom Covid-19 is een inloopmoment als de school in bedrijf is, dit jaar niet mogelijk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met school via 077-3822200 dan bekijken we wat de wensen en mogelijkheden zijn.
 

CENTRALE VOORAANMELDINGSDAG

Het is dit jaar niet mogelijk om live op school te komen vooraanmelden.
U kunt een vooraanmeldingsformulier aanvragen door een mail te sturen naar info@springbeek.kerobei.nl.
Het ontvangen formulier vult u thuis in, wordt door beide ouders ondertekend en kunt u dan terugsturen per post of in een gesloten envelop in de brievenbus van school doen. 

Indien uw zoon of dochter in het schooljaar 2022-2023 4 jaar wordt, vragen wij u de aanmelding te regelen in januari. Dat geeft ons als school een beeld over het aantal leerlingen dat volgend jaar gaat starten en dat is van invloed op de personele bezetting. Mocht de aanmelding later binnenkomen, dan kan het zijn dat uw kind op de wachtlijst komt.