Basisschool De Springbeek - Venlo
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Binnen de gemeente Venlo organiseren we samen met de andere scholen jaarlijks informatiemomenten waarop ouders van potentiële nieuwe leerlingen voor het nieuwe schooljaar informatie krijgen en zich kunnen oriënteren op welke school hun kind(eren) het best onderwijs zouden kunnen volgen.

In december ontvangen alle ouders via Gemeente Venlo een informatiebrief voor de centrale vooraanmelddag die op 21 januari 2020 plaatsvindt.

INLOOPOCHTEND 

Om een beeld van onze school te krijgen kunt u een kijkje komen nemen in onze dagelijkse praktijk op dinsdagochtend 14 januari 2020 van 09:00 - 10:30 uur. Mocht deze ochtend voor u niet schikken, neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak op een ander tijdstip. U bent van harte welkom!

CENTRALE VOORAANMELDINGSDAG

Voor schooljaar 2020-2021 is de vooraanmeldingsdag gepland op dinsdag 21 januari 2020. U bent dan van harte welkom tussen 14.00 - 17.30 uur op school.
Belangrijk: beide ouders dienen het vooraanmeldingsformulier te ondertekenen!

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken met school voor een kennismakingsgesprek of oriëntatie op onze school op andere momenten. Hiertoe kunt u telefonisch contact opnemen met school 077-3822200 en dan wordt een afspraak ingepland.